Silmälasit

TYYLI JA LAATU KOHTAAVAT SILMÄLASIKEHYKSISSÄ

Silmälaseissa tyyli ja laatu ovat meille tärkeitä, ja siksi panostamme kehysvalikoimaamme. Yksityisenä liikkeenä pystymme hyödyntämään kehysten koko laajan toimittajien kirjon ja tarjoamaan valikoiman, joka leikittelee erilaisilla muodoilla ja materiaaleilla – kaikenkokoisille kasvoille!

optikko_heinio_silmälasien_tyyli_ja_laatu

Olemme panostaneet persoonallisiin, yksilöllisiin kehyksiin, jotka viimeistelevät tyylin. Valitessamme kehyksiä emme arastele värejä, vaan meillä hyllyjä koristaa raikkaat värit ja rohkeat väriyhdistelmät.

Optikko Heinio Kilsgaard silmälasit

Tarjoamme myös kattavan valikoiman miesten kehyksiä; meiltä löydät maskuliinisia kehyksiä, jotka ovat muodoltaan särmikkään miehekkäitä ja rakenteeltaan vahvoja – sopivia myös isokokoisille miehille! Miesten kehysvalikoima leikittelee muotojen lisäksi erilaisilla kehysmateriaaleilla: valikoimassamme mm. asetaattikehysten lisäksi tyylikkäät alumiinikehykset, näyttävät puukehykset ja jopa hiilikuidusta valmistetut silmälasikehykset.

Pyöreät ja vintagekehykset sopivat niin naisille kuin miehillekin. Meiltä löydät pyöreitä kehyksiä klassikkoväreissä, mutta myös erilaisilla väriyhdistelmillä. Näissäkin muodoissa eri materiaalien yhdistely tuo näyttävyyttä ja persoonallisuutta kehykseen. Optikko Heiniöllä Vintage-mallistoa edustaa mm. Oliver Peoples.

Kun tavoitteenasi on löytää silmälasit, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun persoonaasi ja kasvoihisi – tervetuloa Optikko Heiniölle!